Τεχνικό & Κατασκευαστικό Γραφείο
ΕπικοινωνίαPortfolio

Ανακαίνιση – Κατασκευή

Ανακαίνιση – Κατασκευή

Με γνώμονα τις ανάγκες σας, η LRG μπορεί με την πρόταση της να σας δώσει μια λύση όπου η ποιότητα σε σχέση με την τιμή να πετυχαίνει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μπορούμε να σας παρέχουμε από την απλή μελέτη σχεδιασμού μέχρι και να αναλάβουμε ολόκληρη την πρόταση ανακαίνισης με την εξειδικευμένη ομάδα μας συμπεριλαμβανομένου του εργοταξίου.

Η ανακαίνιση μπορεί να αφορά τις βασικές αλλαγές που επιδέχεται ένας χώρος με σκοπό την πάλι βιώσιμη μορφή του, οπού συνήθως απαιτούνται τεχνικές εργασίες όπως : βάψιμο, συντήρηση καγκελαρίας, αλλαγή ειδών υγιεινής, εργασίες υδραυλικού και ηλεκτρολόγου.

Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί επανασχεδιασμός των μπάνιων ή/και αλλαγή δαπέδων.

Η ολική ανακαίνιση ενός χώρου/διαμερίσματος, απαιτεί τον ολικό επανασχεδιασμό του εσωτερικά εφόσον μπορεί να μετατραπεί καλύπτοντας τις νέες απαιτήσεις των ιδιοκτητών.

Το κόστος της ανακαίνισης ενός χώρου εξαρτάται από το μέγεθος και την ποσότητα των αλλαγών που επιθυμητέ όπως επίσης και η χρονολόγια του ήδη υπάρχοντος κτίσματος επηρεάζει τις αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στον χώρο.

Με βάση τα παραπάνω η μεγάλη εμπειρία των συνεργατών της LRG constructions είναι σε θέση να σας προσφέρει την κατάλληλη μελέτη και κατασκευή (ανακαίνιση) σύμφωνα με τις ανάγκες σας προσφέροντας το βέλτιστο αισθητικά αποτέλεσμα με τα χρήματα τα οποία θέλετε να διαθέσετε.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα πακέτα που διαθέτουμε σε σχέση με τον χώρο που σας ενδιαφέρει για ανακαίνιση.