Τεχνικό & Κατασκευαστικό Γραφείο
ΕπικοινωνίαPortfolio

Ανακαίνιση – Κατασκευή

Ανακαίνιση – Κατασκευή

Η Ανακαίνιση μίας κατοικίας είναι μια πολύπλοκή διαδικασία, η οποία συχνά μπορεί να κοστίσει περισσότερο σε σχέση με το πόσο ικανοποιητικό είναι το αποτέλεσμα για τους ιδιοκτήτες.
Ο όρος ανακαίνιση κατοικίας περιλαμβάνει τρεις οι και περισσότερους τομείς:
Συχνά αναφερόμαστε στον παραπάνω όρο όταν το σπίτι ή το διαμέρισμα χρήζει ορισμένων τεχνικών εργασιών ώστε να αποκτήσει και πάλι βιώσιμη μορφή. Δηλαδή απαιτούνται τεχνικές εργασίες όπως : βάψιμο, συντήρηση καγκελαρίας, αλλαγή ειδών υγιεινής, μερικές εργασίες υδραυλικού και ηλεκτρολόγου.
Ορισμένες άλλες φορές ο όρος ανακαίνιση χρησιμοποιείται για τις παραπάνω εργασίες καθώς και τον επανασχεδιασμό των μπάνιων ή την αλλαγή των δαπέδων.
Η ολική ανακαίνιση ενός διαμερίσματος, απαιτεί τον ολικό επανασχεδιασμό του εσωτερικά εφόσον μπορεί να μετατραπεί καλύπτοντας τις νέες απαιτήσεις των ιδιοκτητών.
Η μεγάλη εμπειρία των συνεργατών της zLRG constructions είναι σε θέση να σας προσφέρει την κατάλληλη μελέτη και κατασκευή (ανακαίνιση) σύμφωνα με τις ανάγκες σας και με γνώμονα το βέλτιστο αισθητικά αποτέλεσμα με τα χρήματα τα οποία θέλετε να διαθέσετε.