Τεχνικό & Κατασκευαστικό Γραφείο
ΕπικοινωνίαΤο Γραφείο Μας

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των αρχιτεκτονικών μελετών και κατασκευών, το γραφείο μας LRG Engineers αποτελείται από έμπειρους Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς. Σε συνεργασία με τεχνίτες και συνεργεία είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα στον τομέα των κατασκευών είτε πρόκειται για ένα νέο κτίσμα είτε την ανακαίνιση ενός υφιστάμενου κτιρίου, διαμερίσματος ή τμήμα αυτού.

[email protected]

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εξειδικευμένη πρόταση σύμφωνα με τις ανάγκες σας .
Αγάπη Λουλουργά

Αρχιτέκτων Μηχανικός PG Dip Arch MArch BA(Hons)

Το 2011 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Plymouth της Αγγλίας και απέκτησε το Bachelor Αρχιτεκτονικής (Bachelor of Architecture Part I). Το 2014 αποφοίτησε από τις μεταπτυχιακές σπουδές της από το Lincoln Πανεπιστήμιο της Αγγλίας (Master of Architecture Part II). Το 2019 αποφοίτησε από τις δεύτερες μεταπτυχιακές σπουδές της από το Πανεπιστήμιο the West of England (UWE Bristol) με αντικείμενο Postgraduate Certificate of Professional Practice and Management in Architecture (Part ΙΙΙ). Παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε στην Ελλάδα για ένα χρόνο (2011-2012) με αντικείμενο την διαμόρφωση ελεύθερων χώρων μεγάλης κλίμακας (διαμόρφωση της κεντρικής οδού της Αγίας Παρασκευής) και ανάπλαση κτιρίων (διαμόρφωση νέου καταστήματος JUMBO). Από το 2015 έως το 2020, εργάστηκε στο Λονδίνο με αντικείμενο το σχεδιασμό ιδιωτικών έργων κατοικίας και σύνολα κατοικιών, από μονοκατοικία μέχρι ουρανοξύστη 21 ορόφων. Επίσης στα πλαίσια αυτά έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς με αντικείμενο κυρίως σύνολα κατοικιών. Έχει διακριθεί σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για 300 νέες κατοικίες στο Cambridge καθόσον έχει επιλεγεί η πρόταση της προς υλοποίηση (καλοκαίρι 2020). Από τον Μάρτιο του 2020, δραστηριοποιείται στην Αθηνά μεταφέροντας την εμπειρία της από το Λονδίνο όσον αφορά τα σύγχρονα υλικά δόμησης και τις καινοτομίες στον σχεδιασμό κτιρίων.

(+30) 694 0024426
Ζαφείρης Λουλουργάς

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

Ενεργό Μέλος του γραφείου LRG Engineers από το 2008. Στα χρόνια αυτά έχει ασχοληθεί με πληθώρα αρχιτεκτονικών και πολεοδομικών μελετών. Επίσης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Τεχνική Συμβουλευτική.

(+30) 697 2852864
b
Ιωάννης Λουλουργάς

Αρχιτέκτων Μηχανικός & Πολεοδόμος ΕΜΠ

b
Δήμητρα Καραγιάννη

Αρχιτέκτων Μηχανικός DESA Παρισίων